Атмосферата в кулинарната надпревара тази вечер от 20.00 ч. по NOVA ще бъде леко пикантна, а менюто – традиционно.

След като вчера Дидо се качи на мексиканската вълна и тя го закара на брега на 36-те точки, днес е ред на последния участник в групата да се разгърне като паун в кухнята и да покаже красотата на своето кулинарно оперение.

Актрисата от хитовия сериал по NOVA „Господин Х и морето“ споделя, че е един изключително хаотичен, но вдъхновен кулинар, който не пропуска импровизациите в кухнята.

„Колкото налудничаво и нелепо да звучи, аз говоря на храната. Казвам й, че я обичам и че ще стане най-вкусната на света, защото смятам, че по този начин подобрявам нейните хранителни качества.

Мексиканска кухня с DJ Dian Solo в „Черешката на тортата”

Предястието, което Станислава ще сервира на своите гости, е по класическа българска рецепта, а разядката е специално подбрана, за да бъде подходяща и за госта-веган в групата.

Маринатата за основното ястие, което ще приготви Станислава съдържа зехтин, копър и магданоз, чесън, захар, малко настърган морков и домашен ябълков оцет.

Здравословна и безалкохолна седмица в „Черешката на тортата“

Първият десерт, който актрисата ще приготви, съдържа само две съставки, но има вълшебен вкус. А какъв ли ще бъде вторият?

Каква ще бъде черешката на тортата на нейната трапеза, как 100 кила се окичи с титлата „препечен веган“, с какво Станислава ще изненада своите гости и каква ще бъде тежката финална дума на шеф Манчев. Гледайте в новия епизод на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.