Щипка хъс и половин щипка стрес са ключовите съставки на рецептата за вечерта.

След като в епизода вчера репортерът Георги Георгиев разбра на собствен гръб какви са кулинарните предпочитания на гостите, от каква храна са алергичнни и на финала на вечерта успя да събере 36 точки, днес пътят вече е проправен и по него ще мине вторият амбициозен участник за седмицата – Емануела Толева.

„Реших да посрещна моите гости у дома. Истинската и доминираща причина е, защото самата аз се чувствам по-комфортно тук, а и атмосферата ще бъде по-уютна. Не готвя по рецепти, обичам да ги интерпретирам“, споделя Емануела.

Здравословна и безалкохолна седмица в „Черешката на тортата“

Емануела се отправя към близкия плод и зеленчук с предварително подготвен списък. Краставички, домати, репички, магданоз, лайм, джинджифил, спанак, авокадо, пресни моркови са някои от съставките, с които тя ще приготви неустоимо вкусна салата и специална студена супа по своя собствена рецепта.

Мексиканска кухня с DJ Dian Solo в „Черешката на тортата”

Прошуто кото и прошуто крудо, пуешко месо и калмари са само част от продуктите, с които Емануела ще приготви своите кулинарни изкушения за своите гости.

С какви здравословни шотове стартира вечерята, какво съдържа специалният вегански десерт с „отрицателни калории“, с който Емануела ще почерпи своите гости и каква е пъстрата изненада, която им е подготвила, ще видите тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.