Мегз и нейните ангели решиха новата InstaQueen да бъде 18-годишната Кристалина Стефанова от Варна

С над 6 милиона гледания на всички платформи вторият сезон на InstaQueen не само настигна, но и надмина по успех първия сезон на продукцията. Грандиозният финал на бляскавото уеб риалити бе изпълнен с много вълнение и емоции. След редица предизвикателства, нови уроци, лични разкрития и много нови приятелства, победата в състезанието грабна 18-годишната красавица Кристалина Стефанова от Варна. Професионалната дрифт-състезателка, която се отличи със своята борбеност, ще е новото попълнение в семейството на Мегз. Каква е последната изненада, която  топ дизайнерката бе подготвила за момичетата, вижте във финалния епизод във Vbox7.

„Щастлива съм от победата, радвам се, че се даде шанс на едно коренно различно момиче от масовката, това е голямо постижение. В същото време съм и малко тъжна, тъй като форматът и хората, които бяха част от него, много ще ми липсват“, сподели след победата Кристалина. Красивата дама добавя, че за нея InstaQueen не е само една корона, а сериозна отговорност. „Трябва да мотивираш хората, да им бъдеш пример за подражание. Да ги накараш да открият себе си в теб“, разкрива атрактивната победителка.

Вторият сезон на бляскавото риалити бе изпълнен с много лични истории. За много от момичетата форматът бе повратен момент в живота им. Те признават, че са създали истински приятелства и осъзнават, че са още по-силни след всички изпитания, с които са се справили. Мегз споделя своето възхищение от смелостта и силния характер на всяка една от тях. За водещата сезонът е бил брилянтен, изпълнен не само с красота, а и с много съдържание.

Кои бяха най-трудните моменти и предизвикателства за всяка една от участничките? Защо Мегз е горда от шестте красавици? Каква е реакцията на Кристалина при коронясването? Отговорите на тези и много други въпроси гледайте във финалния епизод на InstaQueen във Vbox7.