Заповядайте на 2 юли от 18:30 в Missia23

Искате да работите за създаването на по-добро общество? Намерили сте предприемаческо решение на важен социален проблем и търсите насоки и подкрепа за реализация? Заповядайте на 2 юли от 18:30 в Missia23 (София, ул. Мизия 23, партер),  за да проследите пътя на развитие на един социален предприемач заедно с Десислава Гаврилова, Яна Генова и Искра Джанабетска от Книговище.

Книговище – финалист в петото издание на ПРОМЯНАТА - е онлайн платформа, която насърчава децата да четат с удоволствие и разбиране. Книговище е онлайн игра на въпроси и отговори върху прочетени детски книги, читателски дневник, и пътеводител в света на книгите. Малко повече от година след като Деси, Яна и Искра решават да създадат платформата, тя вече е факт. На нея можете да намерите 352 въпросника, които децата могат да решават индивидуално, или пък да се състезават с другите членове на семейството и класа си. Екипът зад Книговище ще разкаже за ключовите стъпки в развитието си до тук и кои са най-важните уроци, които са научили по пътя си.

А екипът на Reach for Change България ще разкаже повече за формата и условията на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА и защо той е една страхотна възможност за развитие на стартиращи социални предприемачи, намерили решения как да подобрят живота на децата и младежите.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с Фондация Reach for Change България. Конкурсът е отворен за кандидатстване за шеста поредна година до 18 юли на www.nova.bg/promyanata.