Хората на Пацо на специална спасителна операция тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В двойния епизод тази вечер ще си припомним поредния заплетен случай, в който се забъркват спец полицаите от края на града, свързан с хирург, който може да се окаже първият български сериен убиец.

В РПУ Запад има заподозрян, който видимо отговаря на профила, но се налага да го освободят. Костов получава директна заплаха от него и животът му е застрашен. Пламенов, Колев и Милев са твърдо решени да тръгнат по следите на серийния убиец и да го изобличат. Оказва се, че са сгрешили адреса и са отвлекли не когото трябва… Човекът в мазето на Пацо е не друг, а самият Костов. Но полицаите винаги имат поне една брилянтна идея – този път решават да инсценират, че зад отвличането на Костов стои Хирургът. И трябва да го върнат обратно без никой да разбере. Ненадейно на местопрестъплението се появява Хирургът и те имат шанса да се превърнат в герои. Ще успеят ли обаче да се възползват или отново ще объркат нещата в последния момент?

Димитър Рачков, в ролята на полицаят отличник на випуска Господинов, е изправен пред сериозна дилема. Предстои оценяване на кадрите в районното и той се чуди дали ръководството  е доволно от работата му. Неговият звезден миг идва точно сега, защото получава специална задача – да пренесе и опази важна за случая улика. Как ли ще се справи със задачата, предстои да разберем.

Междувременно Джиджи ще се престори на приятелка на Калата, за да спаси… байпаса на майка му, която живее с мисълта, че Милев си има гадже. Дали привидните любовни симпатии няма да прераснат в истински любовни искри между двамата?

Как спец екипа на „Полицаите от края на града“ ще се справи с новата поредица заплетени и комични ситуации, не пропускайте да видите в двойния епизод тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР.