Гласувайте за марките на NOVA в класацията „Любимите марки”

От днес, 1 юли до 7 юли, включително потребителите могат да посочат своята любима марка в третия, последен етап от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.  Общо 108 марки в 36 категории продължават във финалния кръг на конкурса. По 3 бранда във всяка категория се борят за титлата ЛЮБИМА МАРКА. До момента в 11-тото издание на конкурса са взели участие над 25 000 потребители.

Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес www.mylovemarks.eu. Потребителите номинират или гласуват в поне половината от категориите, след което потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

В категория „Уеб медии и сайтове“ Nova.bg е номинирана за любима „Уеб медия и сайт“, каналите NOVA и DIEMA FAMILY се състезават за награда в категорията „Телевизия“. Всички те са част от портфолиото на Нова Броудкастинг груп.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове.

Може да подкрепите всички номинации на Нова Броудкастинг Груп он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu.