Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Турнето на Национална лотария продължава. Една от спирките на предаването на 13 юли по NOVA беше късметлийският град Ямбол. Там Захари Бахаров запозна Яна Маринова с топ късметлията Димитър Митев, който спечели рекордния джакпот от 12 милиона лева.

Срещата се състоя в центъра на града, където се бяха събрали няколко щастливци с печалби на обща стойност 18 000 000 лева. Сред тях бяха милионерите Нели Христова, в чиито ръце падна джакпот от 3 000 000 лева, Стоян Колев, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“ и Златка Денчева, която харчи 1 000 000 лева от билет „Мега Кеш Кръстословици“.

„Не се лишавам от нищо. Ходя по екскурзии и почивки“, каза Димитър. Той показа снимки от екзотичните си пътешествия, както и най-новата си придобивка – водоустойчив фотоапарат, с който снима и под вода. Димитър разказа, че вече си позволява луксозен живот. Той показа на Захари жилището си и мечтаното джакузи. Запозна го и с приятелката си Светлана.

Нели Христова, която харчи джакпот в размер на 3 000 000 лева, разказа, че инвестира в почивки, здраве и се радва на положителните промени след печалбата.  „Устроила съм децата си с апартаменти, коли и каквото е нужно. Животът стана по-светъл, по-прекрасен и по-спокоен“, каза още късметлийката.

Стоян Колев, който спечели 1 000 000 лева сподели, че след печалбата чувства голямо спокойствие. Най-напред той си е взел нова кола и е направил ремонт на апартамента си.

Златка Денчева също харчи печалба от 1 000 000 лева и сподели, че е изпълнила почти всичките си желания. „Животът ми се промени доста и то в положителна посока. Спя спокойно, работя спокойно“, каза късметлийката.

На площада бяха и Велика Недева, която спечели 500 000 лева от билет „Кеш Кръстословици х50“, Атанаска Георгиева, която забогатя с 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици 4“ и Мирослав Сираков с печалба от 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици х50“.

Лятното турне на късмета премина през град София и Таня Пилищарова, която си спечели автомобил от играта „На крачка от късмета“. „Участието в предаването е незабравим спомен за мен“, каза  късметлийката.

Национална лотария посети Теодора Такева от Томпсън, която утрои печалбата си в играта „Сейфове“ и грабна 63 000 лева. „Преди време започнахме да строим къща. Сега с тези пари ще можем да я завършим и да заживеем в нея. Това е нашата мечта“, каза щастливката.

Във Варна предаването гостува на Мая Пейчева, която си спечели 50 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Париж. „След предаването Национална лотария се живее спокойно, емоционално и много по-различно. Пожелавам на всички да имат този шанс да отидат там“, каза Мая.

Не пропускайте щедрото шоу и другата събота от 19.30 часа по NOVA.