Гледайте семейната комедия “Моят Джордж” от 12.30 ч. и романтичната драма „Слънчева любов” от 14.10 ч.

Любовта е винаги сляпа и може да бъде истинско приключение, особено ако е на кино. Зрителите на NOVA ги очаква двойна доза забавни перипетии в откриване на истинската любов. От 12.30 ч. Сара Ланкастър ще търси своята перфектна половинка в семейната комедия “Моят Джордж”. Звездата от сериала “Чък” влиза в ролята на младата писателка Ани Бътлър, чийто живот е изпълнен с тъга след раздялата с приятеля й. Проблемите в личния живот я подтикват да прекрати кариерата си като писател на потребителски наръчници и да напише книга за живота, който винаги е искала да има с нейния въображаем идеал за мъж - Джордж. Всичко започва на шега, но литературният агент на Ани решава да публикува и промотира книгата. Има обаче едно условие - книгата да бъде представена пред публика от въпросната влюбена двойка. Ани има една седмица да намери нейния Джордж. Кой ли ще се окаже този идеален мъж, достоен за герой на истински бестселър?

Кино маратонът продължава от 14.10 ч. със звездата от “Тя е върхът” Рейчъл Лей Кук, която се сблъсква с предизвикателствата на живота в романтичната драма“ Слънчева любов“.  Рейчъл влиза в ролята на овдовяла майка от предградията й се налага да се върне в училище, тя се сблъсква с един различен свят на технологии. И макар животът да изглежда много по-дигитален, любовта трябва да остане реална. Кой ли ще се влюби в тази толкова чаровна ретро героиня?

Не пропускайте развръзката в семейната комедия от 12.30 ч. “Моят Джордж” и романтичната драма “Слънчева любов“ от 14.10 ч. днес по NOVA.