Гледайте „Талантливият мистър Рипли” тази вечер от 22.45 ч. по NOVA

Превъзходният трилър "Талантливият мистър Рипли" е с пет номинации за "Оскар". Той разказва историята на дребния мошеник Том Рипли, който се представя за възпитаник на Пристън и е нает от богат бизнесмен, за да върне у дома разглезения син Дики, който  безделничи и води разгулен живот с приятелката си Мардж. Действието се развива в Италия през 50-те години и отразява цялата романтика на времето.

Рипли е не просто сладкодумен и чаровен, тоя е просто гениален в своето превъплащение на фалшив герой. Дики е впечатлен от ораторския му талант и го приема за свой спътник в безбройните си пътувания из Италия. Израсналият в бедност Рипли от своя страна е привлечен от луксозния начин на живот на новия си приятел. Но скоро непостоянният плейбой се уморява от близостта си с Рипли и се опитва да се отърве от него. Но реакцията на Том е повече от драстична.

До къде е готов да стигне един фалшив герой в желанието си да запази лесно придобития луксозен начин на живот, вижте развръзката тази вечер от 22. 45 ч. по NOVA.