Актрисата гостува в студиото „На кафе“ и сподели впечатленията си от сериала и от участието си в „Черешката на тортата“

За участието в „Черешката на тортата“

„Честно да си призная в началото се притеснявах, защото нямам самочувствие, че съм богиня в кухнята и в действителност готвя по-обикновени неща. Не мога да впечатля гостите и зрителите със сложни рецепти, затова си дадох сметка, че най-добре да бъда честна и да представя това което мога да правя в кухнята. За мен храната за душата обаче е не по-малко важна, затова избрах да заведа своите гости в камерната сцена на Национален студентски дом. Както знаете пространството е много специално. То претърпя пожар през 2001 г. Преди това там се помещаваше Младежкия театър. За мен най-важното беше, че гостите ми прегърнаха идеята да се обърне внимание на каузата и да се съберат средства за ремонт на сцените“, разказа Ина.

За ролята в сериала „Господин Х и морето“

„Публиката определено прояви интерес към моята героиня. Спомням си, че се явих се на кастинг през март, беше много студено и нямах особени очаквания. След това имах среща със сестра ми, за да ходим на кино. Тя ме чакаше пред киното и ме попита: „Какво стана, как мина?“ Отговорих: „Мина ужасно, това беше най-лошият ми кастинг през последните години.“ Когато ми се обадиха за втори кръг, се изненадах страшно много. Снимахме в родния ми град Варна, но интересното беше как филмът успя да ме изкара от зоната ми на комфорт. Видях града с други очи“, сподели актрисата.

Как прие Ина ароматното предизвикателство, което Гала й отправи, и какви интересни истории, асоциира с него, гледайте във видеото на „На кафе“.