Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

От снощи в повторенията на „НеСемейни войни“ отново можете да се насладите на играта на звездите в любимите „специални“ епизоди.

Първите участници са отборът на комедийната група Ала-Бала, които ще вземат участие в цели три епизода, за да забавляват зрителите.

В снощния епизод срещу тях игра сборния отбор, събрал едни от най-колоритните участници в предаването. Селектирани от различни семейства, сбрани в общия отбор, носещ любопитното име Тумбакови. Сигурно се сещате защо!?

Техен капитан бе Радо Шишарката от семейство Шишаркови, отборът бе допълнен от братята Влади и Ивчо от семейство Стоицеви, Краси от семейство Вукови и неповторимият Кискин от едноименното семейство Кискинови.

След оспорвана битка победител стана отборът на Ала-Бала с капитан Батката, подпомаган от Бинокъла, Дидо, Тошко и Насо. Те спечелиха с 433:159 точки.

В „Бързи пари“ комедиантите събраха 158 точки. Така спечелиха 1000 лв от играта.

Тази вечер шеметните Ала-Бала ще се опитат да сломят съпротивата на още един колоритен сборен отбор - Кукуви, този път съставен само от шеметни жени, врели и кипели в битките на „Семейни войни“.

Как ще се развие играта и кой ще победи – гледайте "Семейни войни", тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.