Почитателите на певеца ще могат да чуят неиздаваното досега парче

Песен, която британският певец Джордж Майкъл е записал в месеците преди смъртта си на Коледа 2016 г., ще звучи в романтична комедия, съобщават в. "Индипендънт" и БТА.

Почитателите на певеца ще могат да чуят неиздаваното досега парче в романтичната комедия "Last Christmas", базирана отчасти върху едноименното парче на Джордж Майкъл и дуетния му партньор Андрю Риджли от "Уам!".

15 000 паунда наем на седмица за апартамента на Джордж Майкъл (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Саундтракът към филма ще включва позната музика на Майкъл, но едно от парчетата не е чувано никога досега", отбелязва режисьорът Пол Фейг. 

"Преди кончината си Джордж е подготвял нов албум. Едно от парчетата, които ще звучат във филма, не е чувано досега. Песента е удивителна. Изключително се вълнувам, че светът ще може да я чуе", казва Фейг. 

Предлагат дома на Джордж Майкъл под наем (СНИМКА)

Режисьорът допълва, че в романтичната комедия ще прозвучи цялата песен, която е с продължителност почти шест минути. Парчето започва в края на филма и продължава във финалните надписи. 

Отиде си Джордж Майкъл 

Сценарият за романтичната комедия "Last Christmas" е поверен на актрисата Ема Томпсън, която изпълнява и роля във филма. Актьорският състав на продукцията, която ще излезе на екран на 15 ноември, включва също Емилия Кларк, Хенри Голдинг и Мишел Йео.

Фенове се стичат пред дома на Джордж Майкъл, за да отдадат почит (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.