Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

В разгара на лятото десетки късметлии се сдобиха с печалби от Национална лотария. Яна Маринова и Йоана Кирчева се срещнаха с тях в столичния Paradise Center и им раздадоха чекове за 533 788 лева.

С най-голяма печалба изпъкна Златко Миланов от село Рибен, който ще харчи 200 000 лева. Печелившият билет „Лото+ 2019“ е подарък от неговата майка. „Ще си сбъдна мечтите. Винаги съм мечтал за една екскурзия в Австралия“, каза късметлията.

Билет „Американско Бинго. Дивия запад“ изненада със 100 000 лева Иванка Иванова от Добрич. „С печалбата ще си купя собствено жилище“, сподели тя.

Кирил Кирилов от Радомир спечели сумата от 50 000 лева от билет „Кеш Кръстословици x50“. Мариана Калчева от София пък ще харчи джакпот в размер на 43 785 лева от онлайн играта „Джунглата”. „Ще похарча парите за някоя благородна кауза и за семейството ми. Искам да пожелая на всички участници да имат такъв късмет със залог от само 20 стотинки“, каза тя.

Наталия Божилова от Септември е късметлийката, която позна и петте печеливши числа във второ теглене на играта Лото 5/35 „Златната топка“ и грабна 20 000 лева.

Билетите с кръстословици зарадваха с печалби няколко късметлии. „Кеш Кръстословици x50“ донесе 10 000 лева на Боян Калев от София. „Мега Кеш Кръстословици“ изненада с печалба в същия размер Стоян Стоянов от София. Кера Жайгарова от Пловдив откри късмета с „Императорски кръстословици“ и също ще харчи 10 000 лева.

Билет „Златните пирамиди за милиони 3“ ощастливи с печалби в същия размер Грозданка Неделчева от село Храбрино и Събка Патринкова от Смолян. Чекове за суми от 10 000 лева получиха и Данелия Великова от Варна от „Американско бинго за милиони 2“, и Светла Родопска от София от „Американски долари“.

Десетима късметлии грабнаха чекове за печалби от 5000 лева. Всички тях може да видите на 7777.bg

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес