Гледайте „Фермата с боровинките” от 12.30 ч. и „Веригите на любовта” от 14.10 ч. по NOVA

Две романтични филмови ленти, изпълнени с емоции, любовни загадки, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в неделния следобед в ефира на NOVA.  От 12.30 ч. можете да видите романтична драма “Фермата с боровинките“, в която главната роля е поверена на известната актриса и писателка Алисън Суини. Суини влиза в ролята на Елън Рут, чиято баба я моли да занесе мистериозно писмо на собственик на ферма за боровинки. Елън се впуска в истинско приключение, опитвайки се да разкрие загадъчна любовна история, която баба й е завещала. Дали животът не е по-романтичен и от най-развинтената фантазия, ще разберете от "Фермата на боровинките" от 12.30 ч. по NOVA.

Кино маратонът продължава в 14.10 ч. с романтичната драма „Веригите на любовта”, в която главната роля е поверена на Шенае Гримс. Тя е в ролята на Мати,, която се връща в родния си град заради сватбата на сестра си. Там тя се среща със свой стар приятел и по всичко личи, че това ще направи престоя й романтичен. В същото време обаче бившият й приятел идва в града, за да я спечели обратно, а шефът й предлага повишение, за което е мечтала. Какъв път ще избере в живота си Мати? Дали ще последва сърцето си или мечтаната кариера?

Не пропускайте развръзките в романтични филми “Фермата с боровинките“ от 12.30 ч. и „Веригите на любовта”от 14.10 ч. по NOVA