Гледайте хитовата екшън-фантастика тази вечер от 20.00 ч.

Холивудската звезда Крис Евънс е в ролята на най-стария комиксов герой на MARVEL, за да спаси света в екшън-фантастика “Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата на братята Антъни Русо и Джо Русо отдава почит на най-стария супергерой и продължава историята му след изключително успешната първа част от 2011 година, а звездният актьорски състав включва Самюел Джаксън, Скарлет Йохансон, Робърт Редфорд и Антъни Маки.

“Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител” ще пренесе зрителите след катастрофалните събития в Ню Йорк, когато всеки от Отмъстителите се връща към предишния си живот. Единствено Стив Роджър, събуден за мисията от 70-годишна ледена консервация, няма минало, което да продължи. Този път супергероят е във Вашингтон, където се опитва да се приспособи към съвременния свят. Но когато негов колега от ЩИТ бива нападнат, Стив се забърква в плетеница от интриги, която излага на риск целия свят. Капитан Америка се съюзява с Черната вдовица и се опитва да изобличи разрастващия се заговор, като в същото време постоянно трябва да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата. Колко голям ще се окаже мащабът на пъкления заговор? И ще успеят ли Капитан Америка и Черната вдовица да привлекат на своя страна нов съюзник?

Не пропускайте развръзката в екшън-фантастиката “Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.