Гледайте най-щедрото предаване тази събота от 19.30 ч. по NOVA

Как се живее след печалба от Национална лотария ще проверят Захари Бахаров и Яна Маринова в Пловдив по време на турнето в шоуто на 24 август от 19:30 ч. по NOVA. Те ще се срещнат с няколко късметлии от града и околността с печалби за над 3 500 000 лева.

Сред тях са трима милионери – Анна Петрова село Бегунци, която спечели 1 000 000 лева от билет „Американски долари“, Славея Вълева от Първомай, която харчи 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“ и Драгомир Петков от Асеновград с печалба в същия размер, но от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

За своите преживявания, емоции и печалби ще разкажат няколко победители от игрите на шоуто. Турнето ще премине през град Павел баня, където ще гостува на Дима Димова, която спечели чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета“. В какво е инвестирал печалбата от 33 000 лева от „Сейфове“ ще разкаже Живко Пашанов от Дряново. Победителят в „МЕГА ДЖАКПОТ“ Йордан Стайков от София ще сподели как е прекарал на 5-дневната почивка за двама в Барселона и похарчил ли е сумата от 25 000 лева от играта.

Междувременно късметът споходи нови участници, които ще получат чекове за своите печалби. Не пропускайте щедрото предаване тази вечер от 19:30 ч. по NOVA.