Най-новото телевизионно състезание ще има свое коментарно студио с водеща Александра Сърчаджиева

„Игри на волята: България“ стартира по NOVA този петък, 6-и септември, точно в 20:00 ч. Веднага след пилотния епизод на приключенското състезание, ще стартира и рубриката „Игри на волята: Студио“, която ще се излъчва всеки петък от 22:00 ч. и ще прави обзор на битките през седмицата. Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването. Харизматичният спортист Ваня Джаферович, познат на зрителите на NOVA от Big Brother All Stars и „Като две капки вода“, както и известният журналист, предавал от най-опасните точки в света и специален кореспондент на вестник „24 часа“, Георги Милков.

Благодарение на опита си, двамата ще правят анализ на ситуациите и ще бъдат своеобразен гид на зрителите за случилото се през седмицата. Освен коментарите си, те ще дават и своите прогнози, за развръзките в шоуто – кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне надпреварата. Не на последно място, зрителите ще станат свидетели и на битката на коментаторите. Макар и от телевизионното студио, двамата ще пресъздават игрите, през които са минали  участниците в „Игри на волята: България“. „Нямам търпение да видя как ще се справят със задачата, защото и двамата са участвали и дори печелили подобни предавания. Интересно ми е как ще се справят с битките, а и какви ще са прогнозите им за участниците ни“, споделя Александра Сърчаджиева, която ще е водеща на студиото.

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост–коментатори. Тази седмица това ще са Ваня Щерева и Маги Желязкова–Сидерова. Всеки участник, напуснал „Игри на волята: България“, ще гостува първо в студиото, за да разкаже своята гледна точка за участието си в шоуто.

„Игри на волята: България“ стартира на 6 септември от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.