Стартът на приключенското шоу се превърна в събитие за града

Вчера беше стартът на приключенското състезание „Игри на волята: България“. Зрителите видяха 24-та участници, чуха техните мотивации и очаквания от шоуто, личните им истории, видяхме и първите им реакции в срещата с неизвестното! Разбира се разговорът веднага се пренесе в социалните мрежи, където коментарите не спират и до момента.

Заедно със старта в ефира на NOVA, беше даден и старт в Царево, където предаването се снима. На специално изградена видео стена жителите и гостите на града проследиха първите завръзки в „Игри на волята“. Александра Сърчаджиева приветства зрителите, които бяха изпълнили до краен предел лятна сцена „Мичурин“ и благодари на всички от региона за подкрепата по време на снимките.

Още в пилотния епизод стана ясно, че Георгиос е най-добрият плувец. „Българският Тарзан“ пребори всички и стигна пръв до брега, което му донесе и голяма награда! Той получи ключово предимство и ще има храна, когато всички гладуват, ще има топла завивка, когато всички студуват, ще има привилегията винаги да влиза в битка отпочинал и сит. Как ще се отрази това на него и останалите, тепърва ще разберем.

Вече е ясно и кой участник в кое племе ще се състезава:

Славяни – Амелия, Бояна, Марешка, Март, Томас, Веселин, Йоана и Георгиос

Траки – Александър, Ана Мария, Атанас, Стефания/Елена, Добрин, Илиан, Радостина

Прабългари – Венцислава, Анита, Георги, Гичка, Юлиян, Пламен, Роберта, Стоян

В понеделник е и първата Битка за територия! Как ще се справят племената, кой ще се пребори да спи в луксозната вила, кой ще спи в рибарската хижа и кой - на плажа, ще стане ясно на 9 септември от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.