Темите и гостите в сутрешния блок от 6.20 ч. по NOVA

Пиян и въоръжен мъж заби колата си в магазин  на оживена улица в Казанлък, а после заплашвал с пистолет свидетели на инцидента. Очаквайте подробности на живо.

Побой на футболен турнир. Момче остана без предни зъби след скандал по време на мач. Кой е осигурявал сигурността на терена?

Как кмет присвои земите на съселяните си и получава субсидии за тях, а те все още не могат да си върнат имотите и да ги ползват?

Вещества в опасни количества в капачките на бурканите за консерви, показват лабораторни тестове. Има ли риск за зимнината, която приготвяме в сезона на туршиите – проверка в „На твоя страна”.

Защо болницата в Асеновград не може да изпише пациент вече сто дни?

Медицински сестри опъват палатки за протест пред Народното събрание. Какво искат да кажат на депутатите?

Няколко села в Русенско излизатна протест заради разбит път, който е трябвалод а бъде ремонтиран, но въпреки обещанията нищо не е направено.

Рокаджиите от Д2 и рапърът 100 кило с обща песен и видеоклип за саундтрака на филма „Диви и щастливи”.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 12 септември, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.