Гледайте най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Притеснени за състоянието на бебето Диана, Поли и д-р Огнянова подлагат на кръстосан разпит д-р Табаков. Той им забранява достъп до Неврохирургията, докато не направи всички необходими изследвания на детето. След като д-р Хинова преглежда бебето и установява, че е добре, между д-р Табаков и Поли се разразява скандал. Как ще свърши той, гледайте в епизода на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

София с „шокираща“ идея за спасяването на болницата в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Междувременно Борис се съгласява да проучи предложението на София за болницата, но е категоричен, че няма да вземе окончателно решение до завръщането на проф.Цонев.

А ситуацията в Спешното излиза извън контрол – д-р Пенев е дежурен, но не успява да прегледа всички нуждаещи се пациенти. Когато смяната му приключва, моли д-р Романова да разговаря с Марио, защото вече наистина спешно им трябват хора. Какво ще бъде решението й, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.