Първата елиминирана участничка в „Игри на волята: България” споделя своите чувства след отпадането в „Събуди се”

Анита от Прабългари е първият участник, който напуска „Игри на волята: България”  и то в самото начало на шоуто. Тя загуби първата елиминационна битка и разказва за своите емоции след загубата в „Събуди се”.

Анита напусна „Игри на волята: България“

„Аз излязох с много противоречиви емоции. Голямата ми болка не е, че загубих битката, а че племето ме елиминира. Все още няма сплотеност в  Прабългари. Все пак само една седмица бяха заедно, всеки човек е различен, имаше разделение според професиите и между половете. Най-голямото изпитание беше животът на този плаж. Там няма храна, няма четки за зъби, няма никакви хигиенни материали”, сподели Анита.

Aмелия–Mира и Aнита ще се борят за оставане в „Игри на волята: България“

Участничката разказа и как се оцелява на самотния остров. „Първата вечер буквално спахме под звездите, защото нямахме дори навес. Но това не се оказа толкова лошо. Като изключим факта, че бях реално с непознати хора и всички бяхме гладни, на мен всъщност ми хареса. Зарадва ме тази връзка с природата. До този момент никога не бях спала на открито, дори със спален чувал. И се оказа, че е много хубаво”, допълва Анита.

Александър от траките спечели първата капитанска битка в „Игри на волята: България“

Тя признава, че не е била изненадана, че е попаднала на пустинния плаж, защото от самото начало е имал вътрешно усещане, че точно това ще й се случи. Как Анита  ще се върне към нормалния си ритъм на живота, какво й е казал синът й и на кого продължава да стиска палци в „Игри на волята: България”, можете да видите във видеото от „Събуди се”.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.