Те могат да посетят Парк “Боби и Кели” от 10.00 до 16.30 ч. на 21 септември

На 21 септември, събота всички деца и родители могат да посетят Парк “Боби и Кели” в ж.к. Младост 3, ул. Филип Аврамов, гр. София.

Там те ще се срещнат с представители на над 30 клубове, школи и центрове от „Младост”, които ще предложат всички възможни извънкласни занимания – чужди езици, спортове, наука, изкуства, роботика и програмиране, танци, балет и други; 8 интересни и полезни лекции; 10 вдъхновяващи пърформанса и демонстрации, много игри, забавление, работилници, подаръци и награди. Достъпът до събитието е безплатен.

Целта на събитието е да покаже как различните извънкласни занимания развиват силните страни и таланта на децата и да подпомогне информирания избор на родителите.

Занятията постигат няколко основни цели: на първо място, участниците учат по най-иновативните методи в образованието,  работейки в екип осъзнават по-добре своите силни страни и индивидуални възможности, възприемат новите технологии като средство, което отключва нови интереси и умения. Освен чисто образователната цел, се създава подходяща среда за нови приятелства.

На вниманието на всички родители са:

  • Езикови центрове, които не само ще те запознаят с възможните методи за научаване на чужди езици за деца на различна възраст, сред които е сугестопедията.  Ще ти покажат как се учи език с игри и забавление, как се постигат базови знания за 50 часа, защо английският е вдъхновение и как помага на децата да вярват, че ще постигнат всичко.
  • Занимални и обучителни центрове, за да ти разкажат за иновативните методи, творческите занимания и игровите подходи, които не само надграждат наученото, но и подкрепят родителите, създават светове на преживяване и опит и подготвят децата за живота извън училище и се грижат за попиващите умове на най-малките.
  • Роботи, които ще покажат как работят нещата около нас и как конструирането и програмирането не само развиват логическото мислене, но и учат децата да работят в екип;
  • Центрове за ментална аритметика, забавна математика и развитие на интелекта, абакус, куб на Рубик, либерика и меморика, решения на сложни задачи на ум;
  • Арт занимания и изложба на детски рисунки;
  • Музикална игра и преподавател по музика, с който може да говориш за това какви други умения у децата развива музиката;
  • Класически балет – професионална балерина и опитен педагог, чиято детска школа школа има престижни участия и награди;
  • Модерен балет, танцови школи - опитен педагог и хореографи;

Родителите могат да се консултират и по разнообразни теми, като емоционалното развитие на детето си, комуникативни нарушения, агресия, безопасен интернет, ароматерапия и други ;

За да научите повече полезна информация и подробности за участниците, пърформансите и лекциите, следете страницата на събитието ни във Facebook или на https://parentacademy.bg/events/mladostsofia2019/.