Съвместната рубрика на NOVA и БГ Радио стартира отново днес

Тази рубрика е част от може би най-забавния сутрешен блок в ефира „Стартер“ с водещи Богдана и Симо. Ивомира Пехливанова се срещна с тях, за да разкрие кой ще бъде първият гост на рубриката.

„Всички фенове на БГ радио знаят, че всяка седмица Симо и Богдана канят в студиото по един гост, който разкрива най-новото случващо се около българската филмова индустрия. Специалният първи гост този сезон е Маги Халваджиян, който ще разкрие любопитни подробности за новия сериал, който гледат зрителите на NOVA „Пътят на честта“, както и за музикалното шоу „Маскираният певец“, разказа Ивомира.

„Петък отива на БГ кино“

„Важно е да има подобна рубрика в ефира. NOVA хвърли спасителен пояс в това море от безпросвещение и липса на българско кино и много се радвам на хора като Магърдич Халваджиян, които дават шанс българското кино да се развива и да върви във възходяща посока. Ще се опитаме да ви срещнем с хората, които „изнасят" най-новите телевизионните продукции и формати“, сподели Симо.

„Много активно и с голямо желание ще стартираме няколко нови игри, които да разбудят читателския интерес и най-вече да провокират включването на слушателите в ефира“, допълни Боги.

За „Пътят на честта“

„Започнахме снимки преди два месеца и ще приключим след още два месеца. Там процесът е много тежък и се случва всеки ден. Успоредно снимат два екипа и е доста натоварващо за всички, а сроковете са брутални. Отзивите за сериала са супер и много се радвам, защото виждам как хората направо намразиха Бонка. Когато зрителите се вълнуват от сюжет, образи и герои, значи си си свършил работата. Ние сме още в началото, а първи сезон е 52 серии. Надявам се, че ще има и втори“, разкри Магърдич Халваджиян.

За „Маскираният певец“

„Предаването тръгна с толкова летящ старт, че съм изключително доволен, защото имахме притеснения от това, че е доста различен музикален формат. Гледаш певци, чиято самоличност не познаваш и рискът е доста сериозен. Следя какво се случва в социалните мрежи и много се забавлявам на някои хора, които пишат, че са на 1000% сигурни, че зад маската на Рицаря например се крие еди коя си звезда. Щастлив съм, че има такива реакции, защото това означава, че този зрител ще гледа до последно, за да види дали е бил прав, допълни той,

Още за новия сезон на „Петък отива на БГ кино“ и за най-новите сериали и формати в ефира на NOVA, гледайте във видеото на "Здравей, България"