Социалистите представят листата си за Столичния общински съвет

С концерт на цигулка, флейта и чело на мястото на взривения мавзолей на Георги Димитров БСП откри предизборната си кампания.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Водач на листата на партията за общински съветници в София е Калоян Паргов. От левицата казват, че предлагат решения за улиците в столичните квартали, за чистия въздух в града и за изграждането на нови детски градини. 

А за най-важна задача БСП си поставя подготовката на новия столичен бюджет. В София БСП няма да се бори за кмет, но вече подкрепи Мая Манолова. Социалистите са убедени, че тя ще е на балотаж с основния им политически опонент от ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Мая Манолова откри предизборната си кампания (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Имаме решение за кварталната инфраструктура и това е въпрос на политическа воля. Имаме решение за чистотата на въздуха и това е въпрос на политическа воля, свързана с по-голям натиск от страна на общината върху тези, които замърсяват. Имаме и воля за справяне с дупките", каза водачът на листата на БСП за общински съветници Калоян Паргов.

"Наши други в цялата страна откриват кампанията си. Нека ги поздравим от София и да си пожелаем победа и успех на изборите", каза още лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.