Енчо Данаилов (Бате Енчо) талантливо се укриваше под маската на Звездата

Шоуто, в което всички внимават да не ги разкрият, а водещите да не ги глобят, се раздели с още един известен и талантлив участник. Енчо Данаилов, познат на малки и големи като Бате Енчо не успя да спечели вота на публиката и се наложи да отпадне от бляскавото шоу „Маскираният певец“, което завладя ефира тази есен. Въпреки че той поднесе едно изключително изпълнение на бразилския хит „Ai se eu te pego”, маската на Бухалът бе предпочетена от зрителите при двубоя и те дадоха подкрепата си за него.

Четвърта серия двубои в "Маскираният певец" (ГАЛЕРИЯ)

Бате Енчо, български актьор, познат на зрителите най-вече от телевизионното предаване „Кой е по-по-най“ не скри съжалението си, че напуска шоуто. „Имах още много хубави песни, които исках да изпея за тази прекрасна публика. Наистина беше много приятно да участвам в това магично шоу. Моите най-искрени поздравления за целия екип и най-вече за главния сценарист Влади Априлов.“

Димо Алексиев се оказа Рицарят в „Маскираният певец“

Попитан от водещите Рачков и Зуека дали му е било трудно да скрие от семейството си, че участва в „Маскираният певец“, Данаилов сподели: „Аз имах късмета, че имам работа, която налага често да ме няма вкъщи до късно именно през почивните дни. Но винаги имаше едно подозрение къде отивам. Трябваше да бъда много внимателен. Беше си голямо предизвикателство.“

Джулиана Гани е разкрита в мистериозното шоу „Маскираният певец“

Огромната изненада от миналата седмица, когато под маската на Рицаря се оказа звездата от сериала на NOVA „Откраднат живот“ Димо Алексиев, явно доста е провокирала детективския панел на шоуто. Изминалата вечер те бяха много по-бдителни, изучаваха всяка една улика и се стараеха да навържат изпълненията и подадената им информация. Много от тях изразиха категорично нови предположения кой се крие под бляскавите маски, които радват зрителите от сцената. В мистерията на шоуто се увличат все повече и водещите Рачков и Зуека, които не могат да спрат да се опитват да познаят кой стои до тях на сцената в съботната вечер. Те често допълват предположенията на детективите със свои, като се опитват да разгадаят по различен начин показаните улики. Повече за участието на Енчо Данаилов в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 7 октомври, когато той ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.

Маги Халваджиян – от кухнята на „Маскираният певец“

За радост на известните личности, които се крият под маските, феновете на шоуто се множат всеки изминал ден. Залата беше пълна с техни привърженици, които ентусиазирано скандираха имената на любимите си маски и се стараеха да разпознаят кой се крие под тях. Една нелека, но много интересна задача за всички, които са привлечени от това мистериозно шоу. А зрителите пред телевизора не спираха да споделят в социалните мрежи своите предположения и да дават разнообразни доводи защо смятат, че един или друг се крие под маската.

Нови осем участници в „Маскираният певец“

Маската на Звездата е четвъртата, която бе разкрита. Остават още 12 невероятни персонажа, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ - събота (12.10) от 20.00 ч. само по NOVA. Състезанието продължава.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.