Марешка липсва на племето си, дали ще се завърне?

Атанас ще трябва да се доказва за втора поредна седмица. Веселякът от Траки отново получи номинация, след като племето му загуби битката днес, а Атанас дори не участва в нея. Всяко племе имаше куб, който трябваше да бута през трасето. Един войн трябваше да е отгоре, а четирима да го бутат. По трасето трябваше да се събират знамена, като след всяка крепост със знаме се сменяше и войнът на куба. Първи успяха да съберат своите 5 знамена Прабългари, втори останаха Славяни, а последни Траки. „Имахме грешна стратегия, не се слушаме“, заключи Радостина, а Наско сподели, че като зрител, го е срам, че е от това племе.

Роберта смени Венцислава като капитан на Прабългари в „Игри на волята: България“

Номинациите на Траки не изненадаха никой. Въпреки че Наско победи в елиминационната битка и нямаше вина за загубата на територия, той отново беше номиниран, но този път не защото го смятат за слаб играч, а защото племето му очаква той пак да победи. Дали очакванията им ще се оправдаят, ще разберем в петък!

Прабългари отново спечелиха битката за територия в „Игри на волята: България“

„Усетих, че при Юлиян може да се действа с чар“, това сподели Роберта, която от няколко дни се държи приятелски с учителя. „Усмивката ми го кара да промени поведението си“. Нищо от това не остана скрито за Пламен, който подкрепя действията на Роберта. „Женската красота е голямо оръжие“, заключи той. До къде ще стигне тя обаче и няма ли Юлиян да се усети, ще разберем съвсем скоро.

След като Славяни се прибраха в територията си, забелязаха, че Марешка я няма. Войните са притеснени и никой не знае какво се случва с нея. Дали и тя ще напусне шоуто така внезапно като Йоана или ще се завърне, ще стане ясно тази седмица.

Утре вечер предстои битката между Славяни и Прабългари. Загубилите, ще трябва да излъчат номиниран. Каква ще е битката, кой ще спечели и кой ще е номиниран, ще разберем утре от 21.00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.