Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария ще развълнува поредните късметлии, като увеличи бюджетите им в шоуто тази вечер от 19:30 часа по NOVA. Предстои епизод, изпълнен с много късмет, емоции и забавление.

По пътя към печалби за над 2 500 000 лева ще поемат десетима участници, които ще стъпят на сцената на късмета благодарение на любимите си билети и игри.

32-годишната Добра Петкова от град Белослав спечели директно участие в предаването от билет „Американски долари“. Късметлийката ще може да се сдобие с нов автомобил или печалба от 1000 до 2 400 000 лeва в шоуто.

Не пропускайте да видите кой ще подкара колата, паркирана в студиото, както и с какви суми ще се сдобият късметлиите от сейфовете. Играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ отново ще предложи неповторими емоции на своя финалист, като му даде шанс за броени минути да стане милионер с джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Захари Бахаров и Яна Маринова са готови да ощастливят с чекове поредните късметлии. Не пропускайте да видите кои са те в предаването днес от 19.30 часа по NOVA.