Радостина спечели пир за племето на Траки

В понеделник по време на битката за територия трима от участниците се контузиха – Март, Георгиос и Атанас напуснаха преждевременно играта с различни наранявания на краката. Според Роберта тези контузии са породени от липса на стратегия и желание за изява на мъжете. Контузията на Атанас обаче се оказа доста сериозна и снощи Наско напусна шоуто. „За мен беше чест да участвам в „Игри на волята“, бяха последните му думи и дори Добрин показа, че Атанас ще му липсва.

Славяни отново спечелиха битката за територия в „Игри на волята: България“

Вчера се проведе и капитанската битка, която отново изправи една срещу друга жени – Роберта и Радостина мериха сили в изпитание за издръжливост и баланс. Трябваше да балансират делва на везна с един крак. Тина успя да се задържи по-дълго и по този начин спечели битката, след което можеше да избира между две награди – пир за цялото племе или два гласа на следващите номинации. Радостина избра пир за племето, вместо лична награда за себе си, с която щеше да има решаващ глас в номинациите, но дали не сбърка, ще разберем в следващите дни.

Марешка Бардем: В „Игри на волята. България” открих своето семейство

Днес предстои първата номинационна битка за седмицата. Дали контузиите при Славяни няма да се окажат фатални и те отново ще трябва да номинират или пък загубата на Атанас при Траки ще коства загуба и първи номинации за Траки? Всичко това ще разберем тази вечер от 21.00 часа пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.