Никола разкрива своята дълго пазена тайна на Калина в първия епизод на уеб сериала

След драматичния и изключително интригуващ финал на първи сезон, уеб продукцията на 7Talents „VIRAL“ се завръща с още по-заплетен сюжет и непредвидими ситуации. Освен Крис Ненков (познат като Коки от „София – Ден и Нощ“) и младата певица – DESSITA, към новите попълнения в звездния каст на хитовия уеб сериал във втория сезон се присъединява и актьорът Китодар Тодоров. Той ще влезе в ролята на респектиращия и винаги търсещ истината инспектор Николов.

За първото си участие в уеб продукции Китодар споделя, че разликата между телевизионен и уеб сериал е голяма. Приятно изненадан е от атмосферата по време на снимките и се надява новото му превъплъщение да предизвика положителна реакция у зрителите.

Първият епизод на „VIRAL“ започва обещаващо като изправя зрителите на нокти още в първите минути. Къде Никола ще заведе Калина? И как реагира тя, когато вижда своята най-добра приятелка, която смята за мъртва? Отговорът на тези въпроси вижте първо във Vbox7.com.

Калина се укрива вече цял месец от шефа на „VIRAL“ – Захари Велински, но е все толкова решена да направи всичко възможно да го разобличи. Въпреки забраната от нейния спасител Никола да не напуска пределите на къщата, в която се крие, Калина решава да търси още следи около компанията на Захари. Заслужава ли си рискът, който поема, и има ли успех, вижте в пилотния епизод на „VIRAL“.

Междувременно Захари разбира, че е изтеглена голяма сума пари от сметката на компанията, а след клопката, в която той поставя брат си още в първи сезон, Крис Велински излиза на свобода. Какво ще се случи между двамата братя, гледайте във Vbox7.com. А как ще се развият отношенията между Никола и Калина? Тези и още много подробности, не пропускайте да разберете в новите епизоди на „VIRAL“, отново всеки понеделник и четвъртък, ексклузивно във Vbox7.com.

Актуална информация може да откриете в Instagram профила и Facebook страницата на „VIRAL”