„Действието във филма се развива в нощта на 9-и срещу 10-и ноември и дава повод за сериозен размисъл. Филмът излиза по кината утре“, споделя режисьорът.

Галапремиерата на филма, която се състоя снощи в Музикален театър „Стефан Македонски“, бе уважена от президента Румен Радев и съпругата му Десислава Радева, режисьорите Петър Вълчанов, Виктор Божинов, Виктор Чучков – син и Яна Титова, журналистите Михаил Дюзев, Драгомир Симеонов, Емил Спахийски и Тина Ивайлова, Стефан Мавродиев, Севда Шишманова, Бедрос Халваджиян, Влади Априлов и много други

„Прожекцията мина страхотно. Получи се страхотна магия“, сподели Стефан Командарев.

Вторият филм от планираната трилогия след реализацията на „Посоки“, който излиза по кината от утре, разказва преживяванията на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София.  Те попадат в различни ситуации – някои от тях са смешни, а други тъжни.

„Има екшън, има и драма. Общо взето, както е и в живота“, разказва Стефан Командарев.

Над 700 души уважиха галапремиерата на „В кръг“

„Много ми е лесно да работя със Стефан. Мислим в една посока и се разбираме много добре. Моята роля е на гнилата ябълка във филма. В живота има всякакви изкушения, някои се поддават, други – не. Не можем да виним никого за това. Всеки прави своя избор. Вярвам, че вървим в правилната посока, затова изборът да минеш от другата страна става все по-труден“, сподели актьорът Асен Блатечки, който играе една от главните роли във филма.

На червения килим: Предпремиера на новия филм на Стефан Командарев

„В България не е никак лесно да си полицай – работиш за малко пари, облеклото не е подходящо, хората не те харесват, а сред полицаите има изключително стойностни хора. Това, което още в началото се разбрахме със Синдикалната федерация на служителите на МВР, беше че няма да пресъздаваме идеализиран образ. Специалната прожекция на филма пред полицейските служители беше уникално изживяване. На финала всички станаха на крака, за да аплодират. „В кръг“ те видяха реалността, видяха живота си на екрана“, допълва Стефан Командарев.

С какво „В кръг“ прилича и с какво се различава от „Посоки“, какъв е финалът – хумористичен или драматичен и къде може да се срещнете с екипа на продукцията още тази вечер, гледайте във видеото на „Здравей, България“.

„В кръг“ тръгва по кината в България на 8 ноември и се осъществява с медийната подкрепа на NOVA и подкрепата на ИА „Национален филмов център“, Столична община, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски филмов център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната федерация на служителите на МВР.