Актрисата гостува в „Събуди се“ в компанията на Дария Симеонова, за да разкажат повече за предстоящата премиера на филма

Романтичната екшън-комедия, която тръгва по кината на 29 ноември, обещава да поднесе на зрителите много силни емоции и забавление.

„Да живееш живота си такъв, какъвто ти се предлага, без да мислиш много много. Без отлагане, без разумното преценяване на всичко, на ситуацията. На това, кое е редно и кое не е. Как? Защо? Трябва ли? Какво ще си помислят хората?“ - така Дария описва приключението „Диви и щастливи“.

„Идеята на филма е да ни насочи да започнем да мислим извън рамките, които непрекъснато ни се поставят от обществото. Това е една история за истинското приятелство, за ценностите в живота и смелостта да преследваме мечтите си.  С „Диви и щастливи“ ще направим и най-голямото предпремиерно турне. Ще посетим във Велико Търново, в Горна Оряховица, в Шумен, в Русе, във Варна, в Бургас, в Пловдив. Билетите вече са в продажба, датите могат да се видят в социалните мрежи, а най-запалените фенове могат да го гледат още на 22 ноември", разказва Луиза.

„Диви и щастливи“ е дело на екипа (сценарист, режисьор, продуцент и актьорски състав) на най-успешния български филм за 2018 г. „Привличане“. Към сценариста Борислав Захариев, режисьора Мартин Макариев и продуцентите Яна Маринова и Александър Сано застават още операторът Андрей Андреев, експертът по звук и звукови ефекти Михаил Дичев и композиторът Антони Рикев (WahTony).  

„Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“. Медийни партньори са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV и групата на SBB media.