Две есенни премиерни истории този следобед по NOVA

В неделя следобед предстоят две есенни истории, в които главен герой отново е любовта. Новите премиерни заглавия ще осигурят приятни емоции на цялото семейство с вълнуващите романтични приключения на новите герои. Начало от 12.30 ч. ще даде вълнуващият филм „Под есенната луна“ с режисьор Гари Йейтс.

В него Алекс е изпратена от шефа си да оцени бизнес възможностите, които предлага живописно ранчо. Плановете й обаче се преобръщат с главата надолу, когато тя се запознава със собственика на имота, а именно чаровния каубой Джош. Дали ще се наложи Алекс да избира между трепетите на любовта и амбициите на кариерата си?

Вълнуващата програмата на NOVA продължава със следващия премиерен филм - „Перфектната игра“ от 14.15 ч. Когато бившето гадже на Джесика Паркър, известният бейзболен играч Чейз Тейнър, се връща в града, тя отново си припомня миналото, за да успее да открие по-доброто бъдеще.В романтичната лента участие взимат Ники Дилоуч, Андрю Уокър, Винсънт Дейнджърфийлд и Лиза Дюръпт.

Останете с ефира на NOVA и премиерните романтични заглавия „Под есенната луна“ от 12.30 ч. и „Перфектната игра“ от 14.15 ч.