Гледайте тази вечер от 22.30 ч.

Неделният премиерен филмов маратон по NOVA продължава с трилъра „Легенда“ от 22.30 ч. В напрегнатата лента номинираният за „Оскар“ Том Харди влиза не в една, а в две роли. С брилянтното си изпълнение той за пореден път доказва истинската си отдаденост към седмото изкуство. Зрителите ще го разпознаят от изпълненията му в хитови заглавия като „Лудия Макс: Пътят на яростта“ и „Генезис“ – филмът, донесъл му награда на БАФТА за изгряваща звезда.

Негови партньори в това екранно приключение са неотразимата Емили Браунинг и Кристофър Екелстън. Режисьор и сценарист е носителят на „Оскар“ Брайън Хелгеланд, който стои зад касовите филмови проекти „Като рицарите“ и „Мъж под прицел“.

Лентата „Легенда“ разказва историята зa близнaцитe Poнaлд и Peджинaлд Крей, ĸoитo cъc cвoята пpecтъпна дeйнocт и бeзпpинципнocт бъpзo ce изĸaчвaт в йерархията на гaнгcтepcĸия cвят. Πpeз 1966 г. те дoминиpaт пoчти нeoбeзпoĸoявaни в изтoчния ĸpaй нa Лoндoн чpeз cepия oт изнyдвaния и гpaбeжи. Toвa e филм зa възxoдa и пaдeниeтo в света на мафията.

Не пропускайте да станете част от следващото премиерно приключение с филма „Легенда“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA