Бившият Славянин гостува в студиото на „Събуди се”

След гигантски сблъсък с Юлиан, Стоян беше принуден да напусне „Игри на волята. България” и то само броени дни, след като предложи брак на своята приятелка на романтична вечеря.

Юлиян спечели поредна елиминационна битка в „Игри на волята:България“

„Моето любимо момиче ме посрещна много добре. За съжаление в момента тя е в Украйна. Чакам я скоро да се прибере в България и да започнем да живеем заедно. Стъпка по стъпка си правим плановете. Мислим и за сватба, но доста далече във времето, може би септември следващата година”, разказа Стоян.

Юлиян отново номиниран в „Игри на волята: България“

„Мисълта за нея ме крепеше в играта, но има и друго. Преди да вляза в предаването, ние се скарахме доста жестоко и не знаех наистина тя къде е, с кого е, защото аз постъпих много лошо с нея. И както и ме крепяха мислите за нея, така ме и събаряха съмненията в дадени моменти. И през повечето време не бях фокусиран в играта. Проблемите ми бяха емоционални”, призна бившият член на племето Славяни.

Стоян е първият номиниран за седмицата в „Игри на волята: България“

„Външният свят много ми липсваше, хората – близки, приятели и семейство, не бях се разделял с тях за толкова дълго време. Но в битките се фокусирах изцяло, това ми помагаше да забравям за моите си проблеми. Имаше доста комплексни игри и не ми се получи да се изявя като лидер. Моята елимиционна битка завърши с пъзел, а аз там не съм добър. Така че нямах късмет с тази игра. Но оставих вътре приятели”, призна Стоян

Кои са фаворити в „Игри на волята. България” според Стоян, можете да видите в цялото видео от „Събуди се”.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.