Актрисата гостува в „Неделята на NOVA“ в компанията на Кирил Маричков и говори за уроците на историята

Актрисата Яна Маринова и рок легендата Кирил Маричков говориха в студиото на „Неделята на NOVA“ за уроците на историята и как те лично се справят с тях.

„Моят урок е, че да правиш хубава музика е по-добре, отколкото да правиш политика. С музиката правя хората щастливи. Ще направя още един концерт в края на декември с десет много хубави парчета”, каза Кирил Маричков.

„Годините на Прехода ме научиха, че решения не се взимат от страх. „Диви и щастливи” е една много забавна екшън-комедия, която е изпълнена с толкова много хумор, толкова много щуротии… Защото две жени правят полицията буквално дива и щастлива. От София към Варна, през най-красивите места в България, заснехме исторически паметници, бяхме и в исторически парк, където снимахме статуята на един тракийски стрелец, опънал стрела към боговете, за да покаже, че не се страхува. И сменяме много визии, перуки, филмът е с най-големия бюджет за България”, заяви Яна Маринова.

Предпремиерните прожекции на филма започват от 22 ноември.

Какво мислят още за уроците на историята Яна Маринова и Кирил Маричков, можете да видите от видеото от „Неделята на NOVA”.

Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“. Медийни партньори са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV и групата на SBB media.