Тази вечер ще разберем победителите, които ще бъдат обявени на специално събитие в Дома на киното

Специална вечер за NOVA и кино гилдията. След броени минути започват Вторите годишни награди "NOVA подкрепя българските филми" в Дома на киното. Тази вечер ще разберем кои са любимите филмови продукции, актьори и актриси, определени от зрителите. А водещи на събитието са Галя Щърбева и Богомил Грозев, които изглеждат сияещо. Заедно с тях на сцената ще се качи и чаровната актриса Милица Гладнишка, както и  филмовият влогър и лице на „На кафе“ – Андреа Банда Банда.

„Здравейте от Дома на киното, където за втора поредна година ще се проведе една много специална церемония. Тя е специална и за нас с Боги, защото много обичаме българското киното. Точно в 20.00 ч. тук ще започне церемонията по връчването на наградите "NOVA подкрепя българските филми". Ще бъдем в компанията на много известни телевизионни актьори, уеб актьори, режисьори и филмови звезди и най-вече много феновете”, разказа Галя Щърбева.

„Много е важно да кажем, че тази награда изцяло е определена от феновете. До 31 октомври имаше гласуване в интернет и сега ние ще раздадем наградите”, допълни Богомил Грозев.

„А категориите са ясни – най-добър актьор, най-добра актриса, най-добър уеб сериал, най-добър телевизионен сериал и най-добър български филм”, заявиха водещите.

Още интересни подробности за Вторите годишни награди "NOVA подкрепя българските филми", можете да видите във видеото и в късната емисия на NOVA.