Актьорът беше на гости в „На кафе” тази сутрин

Евгени Будинов участва в новия сезон на "Откраднат живот: Кръвни връзки" като д-р Петмезов, гастроентеролог. Днес актьорът е на гости в „На кафе” и разказва как е попаднал в сериала.

Нови изненади в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

„Аз много харесвах сериала, преди да попадна в него. Това е най-успешният български сериал в момента в ефира. И много се радвам, че станах част от него. За мен беше важно да играя лекар, а не пациент, за да снимам повече. С Евтим Милошев говорим отдавна, работили сме и друг път заедно и той ми се обади. Каза ми, че има роля, която е подходяща за мен. Ходих и на кастинг, направихме пробни снимки. Проблемът беше да съчетая заетостта си в представленията и Парламента със снимките, но се разбрахме”, разказа Евгени Будинов.

Разтърсващи новини за лекарите от „Св.Анастасия“

„Най-трудното нещо е медицинската терминология. Учи се, а и аз имам колеги в Парламента, които са от Здравната комисия и са лекари, така че помагат. Освен това на терен има консултанти, които ни казват още неща - като доктор как да държиш ехографа. Бях вчера в една болница и те ми казаха „колега”, д-р Петмезов, много ни е приятно”, разказа известният актьор.

Какви още проекти предстоят на Евгени Будинов и какво е участието му във филма „Засукан свят”, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.