Припомнете си защо кулинарният експерт се вбеси от отношението на персонала на ресторант в Пловдив - тази вечер в 22.00 ч. по NOVA

Тази седмица в „Кошмари в кухнята“ си припомняме мисията на шеф Манчев, който посещава в ресторант в Пловдив, но попада в неочаквана ситуация. Защо главният готвач се опитва да избяга от зоркия поглед на кулинарното гуру и какво успява да вбеси шеф Манчев до краен предел, припомнете си в епизода на предаването - този четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.

Ресторант „Мигеа“ се управлява от съдружниците Атанас и Павел. Двамата се познават от деца и са завършили Техникум по обществено хранене. От шест месеца се опитват да разработят ресторанта, но без особен успех. Каква е причината собствениците на ресторанта да се допитат до опита на шеф Манчев? Спасителната мисия установява куп нередности както в управлението, така и в кухнята. След посещението си шеф Манчев забелязва, че през деня съдружниците ги няма. Каква е причината, вижте в епизода на „Кошмари в кухнята”.

През деня ресторанта се управлява от готвача, който влиза в ролята и на сервитьор. Над печката цари абсолютна импровизация, уредите в кухнята трябва да се подновят, а хигиената – да се подобри. Липсват заготовки и пресни продукти, поръчките се бавят и клиентите остават разочаровани. За капак главният готвач е на път да се откаже от професията си заради суровата критика на шеф Манчев  по отношение на стила му на готвене.

Има ли бъдеще заведението, или ще остане топъл спомен в сърцето на клиентите и съдружниците, припомнете си в епизода на „Кошмари в кухнята” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си