Галя получава неочаквана подкрепа в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Динамиката на снимачаната площадка и предизвикателствата в изграждането на образ с дълъг живот разкри актрисата Ралица Паскалева, която хиляди фенове разпознават като доктор Стилянова. „След осем сезона зад гърба ни, възприемам за нормално, когато хората се обръщат към мен с името Галя или с „докторке“. Разработваме образите си в продължение на вече 4-5 години, но един сериал се снима изключително трудно - при филмите имаш сценарий и два-три месеца да коментираш ролята си с режисьора, да репетираш... Сериалът от друга страна е машина, която не спира - на ден снимаме по 16 страници текст, което е изключително много. Работата е много динамична – с два екипа и двама режисьори, действието се развива на различни етажи и в сцени, които понякога се разминават хронологично“, сподели актрисата пред Ива Софиянска-Божкова в  "Събуди се" .

Разум или чувства в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Тази седмица доктор Стилянова ще се бори повече от всякога за правото си да остане практикуващ лекар в екипа на „Св. Анастасия“. Подкрепа ще получи от мъжа, който винаги е до нея – доцент Захариев и колеги с ключово значение за делото. Кая ще има сериозен разговор със сестра Жекова, който ще я провокира да се изправи пред себе си, започналия флирт с Александър и отношенията й с Христо. Доктор Чилингирова ще се впусне в импровизирано разследване на машинациите на Чакъров, изпозлвайки всички средства, за да стигне до разкритие. Евгения ще трябва да вземе решение за операцията и бъдещето си, а междувременно Янко и Калин ще посветят време в организирането на голямото парти, за което тя мечтае.

Сложна дилема в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Кой ще подкрепи доктор Стилянова в делото? Какво ще се случи с операцията на Евгения? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази седмица от 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.