Видеоклипът към "Пепел" е режисиран от певеца

Поп звездата Миро представи новия си сингъл „Пепел”. Телевизионната премиера на видеоклипа, режисиран от певеца, беше в ефира на "Здравей, България".

Лайтмотивът е “Заслужавам любов - ти не даваш това”.

Песента и видеото към нея бяха споделени в 22:11ч на 22.11 (петък) в YouTube канала му, като през уикенда натрупа около 110 000 гледания, които продължават да нарастват и влезе в топ тренда на сайта за видео споделяния.

Режисьор на видеото отново е Миро, след като “Печат от моята душа” му донесе номинация и впоследствие награда като режисьор на видео в ГМН на БГ Радио 2019.

В клипа ще се насладите и на музата на певеца - Ваня Билева, позната от хитовете му “Губя контрол когато” и “Върха на планината”.

“Пепел” е втората реализирана песен на Миро с италианския продуцент Филаделфо Кастро (след “Сувенир”) и първа с номинираната за латино Грами автор на песни Джесика Саранго.

Миро: Добрият вкус се възпитава (ВИДЕО)

„Работя с хора, на които се възхищавам. Да режисираш музикален клип не е като да режисираш представление. Когато правиш видео на музикално произведение, кой би могъл да го усети по-добре от този, който го изпълнява? В случая аз не съм автор на тази прекрасна песен. Това е второто ми парче с Филаделфо Кастро”, сподели певецът.

Той разказа и за най-голямата промяна в живота си през 2019 г. „Дълго време се опитвах да спра да пия. Молитвите ми към Бог дадоха резултат. Не съм достатъчно добър актьор, че да мога да бъда щастлив, когато съм нещастен”, каза певецът.

 

Музика - Джесика Саранго / Jessyca Sarango

Текст  - Джесика Саранго / Jessyca Sarango

Аранжимент -  Филаделфо Кастро / Filadelfo Castro

Режисьор – Мирослав Костадинов

Оператор -  Иво Пейчев

Продуцент - EMMA MUSIC

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.