След спекулациите за здравето на американския президент, появили след визита във военна болница

В официалния акаунт в Туитър на американския президент Доналд Тръмп днес се появи снимка-фотомонтаж, на която той е представен с атлетичната фигура на боксьора от филмовата поредица "Роки", предаде БТА.

На фотомонтажа изражението на лицето на Тръмп е сериозно, а погледът му е гневен. Тази глава е добавена към фигурата на Роки, гол до кръста, със златен пояс, с червени боксови ръкавици и тъмносини шорти.

Към снимката няма никакъв коментар от президента. Този туит идва в навечерието на Деня на благодарността, броени дни след спекулациите за здравето на Тръмп, появили се след негова внезапна визита във военна болница близо до Вашингтон.

Снежни бури нарушават трафика в навечерието на Деня на благодарността (СНИМКИ)

Тези спекулации възмутиха президента. Вчера пред хиляди привърженици във Флорида, 73-годишният Тръмп разкритикува слуховете, че е имал сърдечен пристъп и че затова е бил в болницата. Той каза, че слуховете са тръгнали от това, че той бил без вратовръзка в болницата.

"Да, наистина не носех вратовръзка. Но защо да нося вратовръзка, когато първото нещо, което ще ми кажат там е: "Свалете ризата си, господине и покажете този чудесен торс", каза Тръмп на привържениците си. После той допълни: "Никога не сте виждали такъв торс".

Тръмп се пошегува с разследването по импийчмънт в Деня на благодарността

Според анализатори сега фотомонтажът в акаунта на Тръмп, който беше претуитван доста, цели да илюстрира неговите твърдения от вчера.

Тръмп ще прекара Деня на благодарността в луксозната си резиденция Мар а Лаго във Флорида.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.