На 6 декември зрителите ще проследят развръзката в последния епизод на осми сезон

На 6 декември фенове, звезди и екипът на продукцията ще се съберат пред големия екран, за да гледат заедно финала на осми сезон на хитовия български медицински сериал. По традиция последният епизод ще бъде излъчен в кино салон, а малко след него продуцентът Евтим Милошев и актьорският състав ще споделят емоциите на зрителите. Прожекцията на финалния епизод ще бъде представена в Cinema City, Paradise Mall от 19:00 ч., а билетите вече са в продажба.  

Тази есен „Откраднат живот“ отново разгърна живота на лекарите в „Св. Анастасия“, допълвайки историята с нови сюжетни линии и медицински казуси. В новия сезон се завърнаха двама от най-обичаните лекарите – доктор Генадиев и доктор Василев, които потърсиха път към миналото, към семейството и кръвните връзки. Именно „кръвните връзки“ са пресечна точка между героите, които в продължение на 52 епизода преразгледаха истината в неразрвините отношения и кръвта, която управлява живота. В сезона участие взимат някои от най-успешните лица на българските кино и театрална сцена, сред които Мария Каварджикова, Владо Пенев, Марта Вачкова, Александър Алексиев, Димо Алексиев, Велислав Павлов, Диана Димитрова, Деси Бакърджиева, Моньо Монев, Ернестина Шинова и други.

Не пропускайте дългоочаквания финал на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.    

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.