62 страни от цял свят ще представят своите ръчно изработени продукти

На 1 декември между 9:00 и 19:00 часа в зали 2, 3 и 4 в Интер Експо Център – София (бул. „Цариградско шосе“ 147) ще се състои 25-тия юбилеен благотворителен базар на Международен женски клуб – София, съобщиха от "Фокус".

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

62 страни от цял свят ще представят своите ръчно изработени продукти, сувенири, шедьоври от националната им кухня, традиционни облекла и разнообразни културни обичаи.

Ръчно изработени продукти, сувенири, облекла и национални обичаи бяха представени на отделните щандове на посолствата. Под голям флаг на американското посолство лично новият дипломат номер 1 у нас Херо Мустафа приемаше поздравления от десетките посетители, които се снимаха и разговаряха с нея.

„Това е прекрасно събитие и отлична инициатива за нас да се включим в благородната кауза“, заяви американският посланик и призова всяка страна с посолство да се присъедини към събитието и да популяризират благотворителността.

Специални гости на развлекателната програма ще бъдат Жана Бергендорф, Устата, VenZy, Софийски духов оркестър и много други.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.