Всеки, който поръча детската книга от сайта на фондация "Живот със Синдром на Даун" до 19.12.2019 г. ще получи подарък и автограф

"Живот със Синдром на Даун" издават първата детска книга в България с авторски илюстрации по темата синдром на Даун . В тази книга ще прочетете за нашето ново начало, за промяната в живота ни след като се роди нашата слънчева дъщеря Микаела - за щастливите моменти, за вълненията, за трудностите, за това колко е важно да се борим, да сме упорити и да бъдем добри с всички около нас въпреки различията. Книгата е 40 страници, с твърди корици и много цветна. Автор е фондация "Живот със Синдром на Даун". Поръчвайки детска книга Приключенията на Крис и Микаела Част 1, "Слънце в семейството" вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 50 деца със синдром на Даун от 8 града в България напълно безплатно.

Всеки, който поръча детската книга от сайта на фондация "Живот със Синдром на Даун" https://lifewithdownsyndrome.com/kupi-s-kauza/ до 19.12.2019 г. ще получи ПОДАРЪК коледна картичка и автограф на книгата поименно.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с Фондация Reach for Change България.