„Не съм очаквал, че ще спечеля колата“, каза победителят

Антон Попов от София спечели чисто нов автомобил в шоуто Национална лотария на 7 декември по NOVA. Той прекрачи първи финалната линия в играта „На крачка от късмета“ и стана собственик на червената кола Fiat Tipо, паркирана в студиото.  

Захари Бахаров веднага му връчи ключовете и той отиде да разгледа новата си придобивка. „Не съм очаквал, че ще спечеля колата. Мислех, че ще си тръгна с утешителна печалба“, каза Антон. В студиото го придружаваше неговата съпруга, която много се зарадва за успеха му в играта. Късметлията е на 53 години и работи като шофьор. Участие в предаването му осигури играта „Лото 6 от 47“.

Късметлийката Елена Желева от София демонстрира страхотна игра на сейфовете в шоуто. Късметът я съпътстваше по време на цялото ѝ участие и тя триумфира с победата, а след това успя да утрои печалбата си и грабна 69 000 лева. Нейната опонентка Росица Георгиева от село Владо Тричков си тръгна с печалба от 5000 лева.

Елена е на 45 години и е държавен служител. Тя участва в шоуто благодарение на билет „Кеш х20“. С печалбата ще направи ремонт на дома си и ще отиде на екскурзия. Победителката сподели, че мечтае да посети Австралия.

Стефка Гьошева от София стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлийката е на 52 години. Има семеен бизнес. Тя беше в шоуто благодарение на билет „Диаманти“. Стефка игра много смело, рискува и си тръгна с 15 000 лева, след като направи втора грешка в играта.

Гледайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.