Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.

Захари Бахаров и Рая Пакова посрещнаха пореден милионер от Национална лотария в шоуто на 18 януари по NOVA. Щастливецът е 43-годишният Асен Найденов от София, който спечели джакпота от 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай в играта „Лото 6 от 47“.

Захари му връчи официално чек за страхотната сума. Щастливецът е попълнил шестте късметлийски числа онлайн на 7777.bg. „Чувствам се много добре. Получавам много поздравления от приятели, колеги“, каза Асен, който е международен шофьор. Той ще похарчи част от сумата за къща на морето.

Димка Спасова от Девня спечели 200 000 лева от билет „Американско бинго за милиони 3“. С парите ще си купи кола и ще отиде на екскурзия. Венцислав Станков от София получи чек за 138 705 лева джакпот от онлайн играта на „Джунглата“. „Семеен съм, с две деца. Занимавам се с частен бизнес. Играя предимно онлайн. Спечелих тази страхотна сума със залог от 1 лев в сайта на Национална лотария между Коледа и Нова година“, разказа той.

Билет „Празничен кеш“ донесе 100 000 лева на Йорданка Камбурова от Стамболийски. „Първо ще помогна малко на децата, ще направя ремонт вкъщи и ще отида на екскурзия“, каза късметлийката.

Арбен Гущеров от село Абланица си спечели 77 777 лева от билет „Късметлийските седмици“. „Смятам да инвестирам тази сума в образованието си, защото то е най-важно за човека“, каза Арбен, който учи архитектура. Билетът ощастливи с печалби от 7777 лева късметлиите Мартин Боев от София и Анна Згуровска от Смолян.           

Георги Асенов от Дупница получи чек за 50 000 лева от билет „Златните пирамиди 7“. Билет „Коледен бонус“ изненада късметлията Ганчо Ангелов от село Соколица със страхотната сума от 30 000 лева.

Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха Красимира Стефанова от Медковец от билет „Коледни желания“,  Владимир Владимиров от София от „Околосветско пътешествие“, Делка Митева от Хасково от „Кеш Кръстословици x50“, Павел Павлов от Варна от „Празничен кеш“, Илиян Петков от Монтана от „Американски долари“ и Нектар Капрелова от Варна от „Златните пирамиди за милиони 3“.

Десетима късметлии получиха печалби от 5000 лева. Всички спечелили може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.