Зрителите могат да подкрепят своя фаворит до 28 януари в онлайн платформата на предаването

Нова звезда ще изгрее в предстоящия сезон на уникалното шоу за преобразявания  „Като две капки вода“. За осми сезон на предаването екипът предостави възможност на всеки, който вярва в артистичния си потенциал, да се яви на онлайн кастинг и да представи своя имитация.

След представяне на повече от 1 000 желаещи да стъпят на сцената на ненадминатото шоу, главният сценарист на предаването – Влади Априлов, анонсира в "На Кафе" тримата финалисти. „Дойдоха много предложения и различни видеа. Истината е, че това предаване не търси талант, който тепърва да разкрива - тук трябва да скочиш в дълбокото! Спряхме се на трима души, в които видяхме потенциал –  да направят нещо интересно, така че с помощта на екипа да имат добра изява пред жури още в първия лайв“, разказа Влади Априлов пред Гала.

 Антоан Петров, Деница Кючукова и Георги Симеонов са имената на най-оригиналните кандидати, които ще разчитат на подкрепа от зрителите на NOVA, за да спечелят свое място в новия сезон. 24-годишният Антоан е млад актьор, който вече е започнал да прави кариера - за кастинга той избира маска на Тодор Колев, Слави Трифонов и Константин. Деница Кючукова от Бургас, която също върви по стъпките на актьорската професия, залага на образите на Майли Сайръс, Йорданка Христова и Sia. Сред предложенията продуцентите и сценаристите на шоуто откриват и интересното видео на Георги от Пловдив, който жонглира с образите на 100 Кила, Камелия Тодорова, Дженифър Хъдсън.

 В осмия сезон на „Като две капки вода“ зрителите за първи път могат лично да изберат осмия участник като гласуват в платформата https://nova.bg/kapki до 28 януари. Кандидатът, получил най-голяма подкрепа от феновете на шоуто, ще има възможност да влезе в поредица световни образи и да преживее невероятната емоцията на предаването.  

Следете Facebook страницата на предаването ,  Официалния Instagram на предаването и сайта  за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.