В „На Кафе“ екипът разкри тайни от подготовката на участинците в новия сезон

„Това е любимият ни формат! Очакват ни трудности, но и много забавления. Ще има големи изтрещявания – мъже на токчета с маникюр, промяна на цвета на кожата. С Антоан и Георги ще ни бъде още по-интересно, тъй като ги очакват сценични изяви, работа с ментори и хореограф“, сподели стилистът на „Като две капки вода“ Кремена Халваджиян. В разговор с Гала в "На Кафе"  тя сподели, че за всеки образ екипът избира сред различни видеа на оригиналния изпълнител, докато открие най-атрактивния и подходящ костюм за участника. Малко по-късно Кремена отправи и първото предизивкателство за Антоан, който се разходи на високи токчета в студиото.

9 участници в новия сезон на „Като две капки вода“

През това време гримьорите на шоуто направиха специалната отливка на другия победител в онлайн кастинга Георги, разкривайки някои от тайните в подготовката на участниците. „За създаването на маската се използват силикон и гипс. Специалната технология позволява всяка пора и точица от лицето на участника да се отбележи – след това използваме отливката за скулптуриране на образите в шоуто“, разказа гримьорът Даниела Аврамова. 

Запознайте се с Георги Симеонов – претендент за осмия сезон на „Като две капки вода“

Тази година „Като две капки вода“ за първи път ще представи девет участника на сцената на шоуто. Двама от тях бяха избрани от публиката в онлайн кастинг, получавайки възможност да разкрият таланта си в компанията на някои от най-популярните български артисти.

Запознайте се с Антоан Петров – един от претендентите за осмия сезон на „Като две капки вода“

Не пропускайте старта на осми сезон на „Като две капки вода“ на 24 февруари.