Предстои най-голямото, шесто издание на Академия за родители

Водеща е темата за работещите родители и намирането на баланса в Зона Кариера и семейство на Академия за родители. Шестото издание на най-големия семеен форум у нас ще се проведе на 22 февруари 2020 г, събота в ет. 5, НДК, София, а регистрацията е отворена и безплатна на сайта на инициативата.

Зоната Кариера и семейство е новото попълнение в Академия за родители тази година. Тя ще събере на едно място над 25 лектори – професионалисти и в същото време родители, които балансират между професионалните и лични си цели.

Към тях ще се присъединят и водещи работодатели, които предоставят работни позиции и придобивки, подходящи за родители като гъвкаво работно време, работа от вкъщи, събития за деца и детски кът в офиса, финансов бонус при раждане на дете и други. 

Първата дискусия в Кариера и семейство ще е на тема „Професия по призвание“. В нея ще се включат Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, Ирина Ботева, Руми Илиева и Олга Нинова-Траянова.

Програмата продължава с работилница с Дария Топалова на тема „Как да се представим на интервю за работа след майчинство?“. По-късно Зорница Трифонова ще представи темата „Как да се намерим, когато сме се загубили в родителството?“.

Какви са работещите „Политики на компании за подкрепа на родители“ ще обсъждат Виктор Фачев, Виктория Блажева. Модератор на панела ще е Екатерина Тонова.

„Как да се справим с кариера, деца, партньор и лични нужди?“ ще се случи точно преди обяд. В дискусията са поканени Антон Бъчваров, Поля Александрова, Мария Милушева и Мария Чинчева.  Програмата засяга и темата за „Промяна на кариерата – развитие и преквалификация“ с адвокат Полина Берг, финансовия консултант Анна Янчева и маркетинг експерта Людмила Добрева.

Ще се засегне и темата за „Мъжете и бащинството“ с Димитър Стоянов и Деница Денева заедно със Светослав Спасов и Антон Бъчваров. Последният панел е „Родители със собствен бизнес и личен живот“, където Цветелина Тенева ще модерира дискусията с Александър Кръстев, Олга Василевска и Блажка Димитрова.

Организаторите канят всички бременни, бъдещи татковци, родители и деца за една ползотворна семейна събота с много интересни лекции, практически работилници, забавления за деца, подаръци, награди и изненади.

Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация на сайта на инициативата.