Гледайте „Моята голяма луда гръцка сватба 2“ от 13.00 ч. и „Кънки с остър връх: Борба за златото” от 14.50 ч.

Най-щурото и забавно семейство ще се погрижи за доброто настроение на зрителите с комедията „Моята голяма луда гръцка сватба 2“ от 13.00 ч. по NOVA. Историята този път ще срещне зрителите с Парис, порасналата дъщеря на Тула Портокалос. Тя все още работи в гръцкия ресторант на родителите си, но е на прага да завърши средното си образование и да напусне семейната къща, за да продължи да учи в колеж. По стечение на обстоятелствата ще се окаже, че родителите на Тула, изправени пред своите проблеми, всъщност никога не са били официално женени. Така още една сватба се очертава на хоризонта. Ще може ли това голямо, лудо и много гръцко събитие да помогне за сплотяването на семейството?

Ния Вардалос, Джон Корбет, Майкъл Константин, Рита Уилсън и още любими имена, част от актьорския състав на филма, ще предизвикат бурен смях със своите изпълнения. Режисьор на лентата е Кърк Джоунс, известен с работата си по “Бавачката Макфий”, а продуценти отново са Том Ханкс, Рита Уилсън и Гари Гьотсман.

Забавният кино следобед продължава с вдъхновяващата лента „Кънки с остър връх: Борба за златото” от 14.50 ч. с участието на Кристи Карлсън Романо и Рос Томас. Във втората част на добре познатия филм „Кънки с остър връх” между Джаки и Алекс прехвърчат искри, но не от любов, а заради различните им характери. В името на златните медали обаче фигуристите решават да стоплят взаимоотношенията си. Постепенно опитът за сприятеляване се превръща в нещо много по-различно.

Не пропускайте да станете част от забавните филмови истории на “Моята голяма луда гръцка сватба 2” от 13.00 ч. и „Кънки с остър връх: Борба за златото” от 14.50 ч. само по NOVA.